Picături De Dată Moale Cu Unt
Soft unt Data picături ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 22 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți curmale, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Picături De Ciocolată Moale Și Chewy, Picături De Melasă Portocalie Moale, și Rulouri de cină moi și untoase de 1 oră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Umpleți o bucată de jumătate de pecan în fiecare dată. Bateți 6 linguri de unt și zahăr brun într-un bol de amestecare până la crem; bateți gălbenușurile de ou în amestec până se combină bine.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună într-un bol separat și amestecați treptat în ingrediente umede, alternând cu smântână. Amestecați curmalele în aluat pentru a acoperi și folosiți 2 linguri pentru a ridica 1 dată plus suficient aluat pentru a acoperi. Aruncați aluatul și data pe foaia de copt pregătită; folosiți cele 2 linguri pentru a modela aluatul în jurul fiecărei date pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cookie-ul este maro auriu, 7 până la 9 minute. Mișto.
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță și încălziți până când untul este de culoare maro auriu și degajă un parfum de nuci, aproximativ 2 minute. Amestecați zahărul cofetarilor, extractul de vanilie și laptele în unt fierbinte și amestecați până când glazura este netedă. Lucrând rapid, răspândiți glazura caldă pe fiecare cookie de dată. Glazura se va seta rapid și va deveni greu de răspândit pe măsură ce se răcește.