Picior de miel prăjit cu ierburi și citrice
Herb și citrice friptură picior de miel este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16 și costă 2,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 162 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet balsamic, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Citrice, Miel prăjit lent cu scorțișoară, fenicul și citrice, și Picior de miel prăjit cu ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Așezați mielul într-o tigaie; frecați cu amestec de usturoi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scoateți mielul din frigider.
Presărați mielul cu 1 linguriță de sare și piper negru.
Așezați mielul pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit și așezați raftul în tigaie.
Lăsați mielul să stea 1 oră la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 42
Prăjiți mielul la 425 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți mielul din cuptor); coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune de friptură înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 20 de minute; felie.