Piciorul dezosat de miel prăjit la cuptor necesită aproximativ 10 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de suc de lămâie, maghiran, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Încercați Picior dezosat de miel prăjit cu ierburi, Iarbă prăjită dezosată picior de miel, și Miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul, menta, oregano, maghiran, cimbru, rozmarin, nucșoară, scorțișoară, ghimbir, piper alb și sare împreună într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic; refrigerați marinada cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Străpungeți mielul în mai multe locuri uniform peste miel; așezați-l într-o pungă de congelator de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
3
Se toarnă marinata peste miel, se strecoară excesul de aer din pungă și se sigilează punga. Marinați la frigider 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pregătiți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți mielul din marinată; agitați pentru a îndepărta excesul de lichid. Rezervați 2 linguri de marinadă; aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazare Decojita, Optional
6
Așezați mielul în mijlocul tăvii de prăjire pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Combinați cartofii și morcovii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se toarnă ulei vegetal și marinată rezervată peste legume; aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele în jurul mielului. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit până când un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 140 de grade F (60 de grade C), aproximativ 80 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Îndepărtați folia și continuați să gătiți până când firma și carnea sunt fierbinți și ușor roz în centru, încă aproximativ 10 minute. Restul mielului cu 10 minute înainte de tăiere pentru a servi.