Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi

Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi
Piciorul de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de cimbru, sare grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi, Picior De Miel La Grătar Cu Usturoi Și Condimente Curry, și Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă fin usturoiul și într-un castron mic se amestecă împreună cu ingredientele rămase din ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți mielul într-un vas mare și cu vârful unui cuțit mic ascuțit ținut la un unghi de 45 de grade tăiați fante adânci de 1/2 inch peste tot mielul, frecând amestecul de plante în fante și peste tot mielul. Marinați mielul la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ușor pat miel uscat. Pe un raft ușor Uns cu ulei, setați 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, grătați mielul aproximativ 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu introdus orizontal în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 de lei F pentru mediu-rar. (Alternativ, prăjiți mielul într-o tigaie de prăjire în mijlocul unui cuptor de 425 F. aproximativ 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în carne înregistrează 125 F. pentru mediu-rar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
5
Transferați mielul pe o tăietură. Înjumătățiți și semințe de lămâie. Strângeți sucul peste miel și lăsați să stea, acoperit ușor cu folie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați mielul în felii și serviți cu orice sucuri care s-au acumulat pe tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista