Picioare de rață în Curry verde

Picioare de rață în Curry verde
Picioarele de rață în Curry verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1238 calorii, 55g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână tăiței de orez, frunze de tei kaffir, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, Picioare de rață în sos de măsline verde cu crăpături și Pappardelle, și Picioarele De Rață Fierte Ale Lui Alice Waters Cu Praz Și Măsline Verzi.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista