Picioare De Curcan Fierte

Picioare De Curcan Fierte
Picioarele de curcan fierte sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 422 calorii, 47G de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, apă, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 170 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Picioare De Curcan Fierte, Picioare De Curcan Fierte Cu Vin Roșu, și Picioare De Rață Fierte Crocante.

Instrucțiuni

1
Picioare și coapse de curcan maro: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
2
Presărați coapsele și picioarele de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
3
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare saut, cu laturile înalte, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați picioarele și coapsele de curcan în tigaie și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa tocată și țelina pentru a forma un cuib sub bucățile de curcan. Saut pentru 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se fierbe până se înmoaie: 
7
Adăugați 2 căni de lichid de fiert - fie apă, stoc, vin, fie o combinație. Aduceți la foc mic. Coborâți căldura și acoperiți. Se fierbe la foc mic, la foc mic, timp de o oră și jumătate, sau până când curcanul este atât de bine gătit și fraged încât carnea cade ușor de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Scoateți carnea de curcan din tigaie și îndepărtați oasele, având grijă deosebită să îndepărtați numeroasele oase mici înguste ale picioarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Îndepărtați pielea.
1
Adăugați legumele în tigaie cu lichidul de fiert de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se presară sare și piper. Aduceți la foc mic la foc mediu. Coborâți focul și acoperiți tigaia. Gatiti acoperit, pana se face, aproximativ 20 de minute. Când ați terminat, scoateți legumele din tigaie, astfel încât să puteți reduce lichidul rămas pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
sosul: creșteți focul la mare și aduceți lichidul rămas în oală la fierbere. Reduceți lichidul rămas în tigaie la jumătate pentru a intensifica unele dintre sucurile de carne pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Luați o linguriță de amidon de porumb și dizolvați într-o 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați puțin amestecul de amidon de porumb la sos, adăugând mai mult lichid, până când sosul atinge corpul dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Adăugați sare și piper dacă este necesar, adăugați puțin sos cayenne sau Tabasco. Dacă sosul este prea dulce, adăugați puțin oțet sau lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sos TabascoSos Tabasco
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
curcanul și legumele înapoi în tigaie cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți imediat peste orez sau pâine sau cu legumele dacă ați ales să le faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista