Piccata Cu Lămâie-Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Piccatan cu lămâie-pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 35. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, maioneză, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piccata De Pui Cu Lămâie, Piccata De Pui Cu Lămâie, și Piccata De Pui Cu Lămâie Slabă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jumătate din 1 lămâie în 4 felii subțiri; stoarceți sucul din restul de 2-1/2 lămâi. Înveliți puiul cu maioneză, apoi firimituri de cracker.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 min. Rândul său; gatiti la foc mediu 5 min. sau până când puiul se rumeneste pe ambele părți și gata (165F).
Transferați puiul în platou; se presară pătrunjel. Acoperiți pentru a vă încălzi. Ștergeți cu grijă orice firimituri din tigaie cu un prosop de hârtie.
Adăugați suc de lămâie și bulion în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 6 pana la 8 min. sau până se reduce ușor, amestecând ocazional.
Adăugați unt, felii de lămâie și capere; gatiti si amestecati la foc mic 3 pana la 4 min. sau până când untul este topit și lămâile sunt încălzite.