Pi Corkora Coladas
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, ROM auriu, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pina Colada, Pi Corkora Coladas, și Pina Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de nucă de cocos și lapte evaporat într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți până se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la noapte.
Aranjați ananasul într-un singur strat pe o foaie de copt; congelați cel puțin 1 oră sau până când este ferm.
Se strecoară amestecul de nucă de cocos printr-o sită peste un castron mediu, presând nuca de cocos cu dosul unei linguri pentru a îndepărta cât mai mult lapte. Aruncați solidele.
Combinați ananasul, cuburile de gheață, romul, sucul și nectarul de agave într-un blender; procesați amestecul până se omogenizează.
Se adaugă amestecul de lapte și se procesează până se omogenizează.
Se servește cu felii de ananas.