Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir)

Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir)
Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Această supă are 398 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ceapă, busuioc thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, și Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătirea tăiței de orez: înmuiați tăiței de orez uscați într-un castron mare umplut cu apă rece timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți apa folosind o strecurătoare. Puneți deoparte până când bulionul de pui este gata.Pregătirea condimentelor, ghimbirului și cepei: într-o strecurătoare uriașă de condimente (vezi sfaturile de mai jos), combinați scorțișoara, anasonul stelat, semințele de coriandru, boabele de piper negru, cuișoarele șicardamom. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Tăiați rădăcina de ghimbir în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Îndepărtați orice murdărie dintr-o bucată, curățați-o cu marginea unei linguri, apoi tăiați-o subțire.Spălați ghimbirul rămas necojit; se usucă. Curățați o ceapă galbenă întreagă fără a tăia tulpina pentru a vă asigura că ceapa nu se destramă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Așezați un grătar pe aragaz și ardeți toată pielea ghimbirului și a cepei. Înfășurați-le în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Spălați ghimbirul și ceapa sub apă curentă de la robinet; pielea înnegrită se va desprinde imediat. Zdrobiți ghimbirul folosind un ciocan pentru a slăbi carnea și a ajuta la eliberarea întregii sale arome.Ceapa caramelizantă: feliați restul de ceapă galbenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Încălziți uleiul într-o tigaie. Prăjiți ceapa, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei, până când culoarea este uniform aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați pe o farfurie, lăsând cât mai mult ulei în tigaie (rezervați-l pentru tăiței de orez fiert și faceți vinetă aromată folosind uleiul rămas).Prepararea bulionului de pui ph g: spălați carcasele de pui și puii întregi.Umpleți o oală mare cu 6 litri de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ghimbirul feliat, ceapa prăjită, daikonul întreg, morcovii, strecurătorul de condimente și ghimbirul carbonizat și ceapa în oală. Aduceți lichidul înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați puii întregi și carcasele de pui în bulionul de ceapă. Gatiti aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Scoateți puii întregi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Faceți mai multe incizii diagonale adânci în toată carnea păsărilor.
13
Așezați puii înapoi în bulion. Se condimentează cu 1 lingură de sare. Aduceți din nou la fierbere și gătiți încă 5 minute (gătiți puiul nu mai mult de 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Scoateți din nou puii întregi din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
15
Lasă să se răcească puțin. Tăiați carnea. Puneți carnea deoparte pe un platou. Întoarceți carcasele de pui în oală.Coborâți focul din oală la un foc mic. Gatiti aproximativ 2 ore. Îndepărtați în mod regulat impuritățile care se ridică la suprafața bulionului folosind o strecurătoare cu plasă fină. Condimentează cu sare, pudră de ciuperci, zahăr și MSG dacă îl folosești (Vezi sfaturi). Gatiti inca 30-45 de minute.Bulionul de pui este gata. Pregătește restul preparatului pho...Fierberea tăiței de orez: când sunteți gata de servit, umpleți o tigaie de dimensiuni medii cu aproximativ 2 litri de apă. Aduceți la fierbere. Apoi puneți o strecurătoare adâncă de bouillon (sau o strecurătoare mare care se poate potrivi în tigaie) și adăugați o cană redusă de tăiței de orez. Așteptați ca apa să revină la fierbere (aproximativ 1-2 minute), apoi gătiți încă aproximativ 30-45 de secunde. Ridicați filtrul, scurgeți lichidul și transferați tăiței într-un vas individual de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fidea De OrezFidea De Orez
PhoPho
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Stropiți cu 1 linguriță de ulei cu aromă de ceapă (dacă este folosit).Repetați aceeași procedură pentru fiecare bol individual.Timp de asamblare: aliniați bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Așezați puțină ceapă albă tocată, câteva ceapă verde, muguri de fasole, mentă, busuioc și coriandru în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă AlbăCeapă Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Adăugați tăiței de orez. Puneți bulionul de pui fiert pe care l-ați pregătit în boluri. Se acoperă cu bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fidea De OrezFidea De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
19
Garnisiți cu mai multe ceapă verde, busuioc și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20
Se servește cu Sriracha, sos hoisin, pene de tei și ardei iute verde proaspăt feliat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pană De VarPană De Var
SrirachaSriracha
21
Serviți imediat.Bon apptit!

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista