Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir)
Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Această supă are 398 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ceapă, busuioc thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, și Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătirea tăiței de orez: înmuiați tăiței de orez uscați într-un castron mare umplut cu apă rece timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți apa folosind o strecurătoare. Puneți deoparte până când bulionul de pui este gata.Pregătirea condimentelor, ghimbirului și cepei: într-o strecurătoare uriașă de condimente (vezi sfaturile de mai jos), combinați scorțișoara, anasonul stelat, semințele de coriandru, boabele de piper negru, cuișoarele șicardamom. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Semințe întregi De Coriandru
Chile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Tăiați rădăcina de ghimbir în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Îndepărtați orice murdărie dintr-o bucată, curățați-o cu marginea unei linguri, apoi tăiați-o subțire.Spălați ghimbirul rămas necojit; se usucă. Curățați o ceapă galbenă întreagă fără a tăia tulpina pentru a vă asigura că ceapa nu se destramă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Așezați un grătar pe aragaz și ardeți toată pielea ghimbirului și a cepei. Înfășurați-le în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Spălați ghimbirul și ceapa sub apă curentă de la robinet; pielea înnegrită se va desprinde imediat. Zdrobiți ghimbirul folosind un ciocan pentru a slăbi carnea și a ajuta la eliberarea întregii sale arome.Ceapa caramelizantă: feliați restul de ceapă galbenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Încălziți uleiul într-o tigaie. Prăjiți ceapa, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei, până când culoarea este uniform aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați pe o farfurie, lăsând cât mai mult ulei în tigaie (rezervați-l pentru tăiței de orez fiert și faceți vinetă aromată folosind uleiul rămas).Prepararea bulionului de pui ph g: spălați carcasele de pui și puii întregi.Umpleți o oală mare cu 6 litri de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Fidea De Orez
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ghimbirul feliat, ceapa prăjită, daikonul întreg, morcovii, strecurătorul de condimente și ghimbirul carbonizat și ceapa în oală. Aduceți lichidul înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați puii întregi și carcasele de pui în bulionul de ceapă. Gatiti aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Scoateți puii întregi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Lasă-le să se răcească puțin până le poți descurca fără disconfort. Faceți mai multe incizii diagonale adânci în toată carnea păsărilor.
13
Așezați puii înapoi în bulion. Se condimentează cu 1 lingură de sare. Aduceți din nou la fierbere și gătiți încă 5 minute (gătiți puiul nu mai mult de 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Scoateți din nou puii întregi din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
15
Lasă să se răcească puțin. Tăiați carnea. Puneți carnea deoparte pe un platou. Întoarceți carcasele de pui în oală.Coborâți focul din oală la un foc mic. Gatiti aproximativ 2 ore. Îndepărtați în mod regulat impuritățile care se ridică la suprafața bulionului folosind o strecurătoare cu plasă fină. Condimentează cu sare, pudră de ciuperci, zahăr și MSG dacă îl folosești (Vezi sfaturi). Gatiti inca 30-45 de minute.Bulionul de pui este gata. Pregătește restul preparatului pho...Fierberea tăiței de orez: când sunteți gata de servit, umpleți o tigaie de dimensiuni medii cu aproximativ 2 litri de apă. Aduceți la fierbere. Apoi puneți o strecurătoare adâncă de bouillon (sau o strecurătoare mare care se poate potrivi în tigaie) și adăugați o cană redusă de tăiței de orez. Așteptați ca apa să revină la fierbere (aproximativ 1-2 minute), apoi gătiți încă aproximativ 30-45 de secunde. Ridicați filtrul, scurgeți lichidul și transferați tăiței într-un vas individual de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Ciuperci
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fidea De Orez
Pho
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
16
Stropiți cu 1 linguriță de ulei cu aromă de ceapă (dacă este folosit).Repetați aceeași procedură pentru fiecare bol individual.Timp de asamblare: aliniați bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Așezați puțină ceapă albă tocată, câteva ceapă verde, muguri de fasole, mentă, busuioc și coriandru în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapă Albă
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați tăiței de orez. Puneți bulionul de pui fiert pe care l-ați pregătit în boluri. Se acoperă cu bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Fidea De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
19
Garnisiți cu mai multe ceapă verde, busuioc și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20
Se servește cu Sriracha, sos hoisin, pene de tei și ardei iute verde proaspăt feliat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.