Pho
Pho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 245 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, mentă, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron.
Instrucțiuni
Aduceți oală mare de apă la fiert (pentru Pasul 3).
Încălziți uleiul într-o cratiță grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ghimbirul și ceapa; se sotează 3 minute sau până se carbonizează ușor.
Adăugați bulion, anason, cuișoare și scorțișoară; aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gatiti 15 minute. Se strecoară bulionul într-un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie, amestecați sosul de pește și zahărul; condimentează cu piper negru.
Pune friptura în congelator timp de 15 minute pentru a ferm pentru feliere. Înmuiați tăiței în apă fierbinte într-un castron mare timp de 20 de minute sau până la moale.
Adăugați tăiței în apă clocotită; gatiti 30 de secunde.
Scurgeți și împărțiți tăiței între 6 boluri adânci de supă. Întoarceți bulionul la fiert.
Scoateți friptura din congelator, înjumătățiți pe lungime și feliați subțire peste cereale; aranjați felii crude peste tăiței. Bulion polonic în boluri (bulion de fierbere va găti friptură).
Aranjați scallions, mentă, muguri de fasole și ardei iute pe platou mare.
Serviți supa cu platou pe lateral.