Philadelphia spanac Dip

Philadelphia spanac Dip
PHILADELPHIA spanac Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 28 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de castane de apă, cremă de brânză philadelphia, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Baie de spanac cu cremă de brânză PHILADELPHIA, Philadelphia Tuscan Dip, și Old Philadelphia Pecan Dip.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză întinsă, smântâna și amestecul de pansament într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă ingredientele rămase; acoperi. Se da la frigider cateva ore sau pana se raceste.
3
Se servește cu legume tăiate asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Vinăria Westport" Ancient Mariner " Riesling & Pear wine blend (beneficiază de salvarea și adoptarea animalelor de coastă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Westport Winery
Westport Winery" Ancient Mariner " Riesling & Pear wine blend (beneficii salvarea și adoptarea animalelor de coastă)
Încercați acest amestec delicat de pere și Riesling care miroase a miere și soare. Oricare ar fi călătoria de explorare vă inspiră viața de zi cu zi, amintiți-vă de rimele marinarului antic. Oferă mântuire. Beneficii salvarea și adoptarea animalelor de coastă (CARA).
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții28
Scor De Sănătate6
Revista