Peștele și chipsurile lui Parker

Pește și Chips-uri Parker ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.06 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 734 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, praful de copt, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Pește Și Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Coapte" Chips-uri", reteta urmeaza
Așezați fileurile de cod pe o tăietură.
Presărați ambele părți cu sare și piper.
Tăiați fileurile în bucăți de 1 1/2 pe 3 inci.
Într-un bol, combinați făina, praful de copt, coaja de lămâie, ardeiul cayenne, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Bateti in 1/2 cana de apa si apoi oul.
Se toarnă 1/2 inch de ulei într-o tigaie mare (12 inch) și se încălzește la aproximativ 360 de grade F.
Scufundați fiecare file în aluat, permițând excesului să picure înapoi în castron.
Puneți-l foarte atent în uleiul fierbinte. Nu aglomera piesele. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține uleiul între 360 și 400 de grade F. gătiți peștele pe fiecare parte timp de 2 până la 3 minute, până se rumenesc ușor și se fierbe.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se presară cu sare și se servește fierbinte cu "chipsurile."
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Frecați cartofii, tăiați-i pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în treimi pe lungime. Veți avea 6 pene lungi din fiecare cartof.
Așezați cartofii pe o tigaie cu ulei de măsline, sare, piper, usturoi și rozmarin. Cu mâinile curate, aruncați toate ingredientele împreună, asigurându-vă că cartofii sunt acoperiți cu ulei.
Întindeți cartofii într-un singur strat cu 1 parte tăiată în jos.
Coaceți cartofii timp de 30 până la 35 de minute, întorcându-vă spre cealaltă parte tăiată după 20 de minute.
Coaceți până când sunt ușor rumenite, crocante în exterior și fragede în interior.
Se presară cu sare și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gloată Pinot Gris]()
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.