Pește și verdeață

Pește și verdeață
Pește și verdeață Collard ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 240 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați frunze de guler, sare, file de pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare sunt Pește și verdeață, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Spălați frunzele verzi.
2
Tăiați tulpina lungă la baza fiecărei frunze; radeți cu grijă tulpina groasă rămasă. Tăiați frunzele. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 cană de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați verdeață tocată. Se fierbe 15 până la 18 minute sau până se înmoaie; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti verdeata, ceapa, ardeiul gras, 2 linguri de apa si 1 lingurita de sare in unt 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Ardei GrasArdei Gras
UntUnt
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Tăiați peștele în fâșii de 3x3 / 4 inci; adăugați la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
6
Se presară cu 1/2 linguriță sare, boia și piperul. Acoperiți și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
PeștePește
SareSare
7
Se servește în boluri mari pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista