Pește și verdeață Collard ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 240 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați frunze de guler, sare, file de pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare sunt Pește și verdeață, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană.
Instrucțiuni
1
Spălați frunzele verzi.
2
Tăiați tulpina lungă la baza fiecărei frunze; radeți cu grijă tulpina groasă rămasă. Tăiați frunzele. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 cană de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați verdeață tocată. Se fierbe 15 până la 18 minute sau până se înmoaie; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti verdeata, ceapa, ardeiul gras, 2 linguri de apa si 1 lingurita de sare in unt 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Ardei Gras
Unt
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Tăiați peștele în fâșii de 3x3 / 4 inci; adăugați la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pește
6
Se presară cu 1/2 linguriță sare, boia și piperul. Acoperiți și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.