Pește întreg la grătar cu var

Pește întreg la grătar cu var
Peștele întreg la grătar cu var este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 5,26 USD pe porție. O porție conține 339 calorii, 57G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți busuioc și cilantro, trei 1 1/2 lire cap-pe pește, suc de lămâie, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Rețetă de pește la grătar cu lime-soia, File De Pește De Tei De Coriandru La Grătar, și Tacos De Pește Tequila La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 bară longitudinală până la os,apoi transversal în 2 locuri, distanțându-vă;repetați pe cealaltă parte. Condimentați cavitatea peștelui șipiele cu sare; stropiți peștele cu 1/4 cană de ulei.Umpleți câteva felii de tei (rezervați câtevapentru garnitură) și tulpini de ierburi în interiorul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2
Curățați bine grătarul și grătarul cu ulei. Pește la grătar, rezistând dorinței de a-l întoarce, până când pielea este frumos crocantă și carbonizată, iar carnea este fulgioasă și opacă până la os. (Acest lucru poatedurează 6-15 minute, în funcție de mărimea peștelui. Nu te încurca cu el până nu estegata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați o spatulă metalică subpește (o pereche de clești metalici deasupra peștilor ajută, de asemenea, la sprijin), apoi ridicați și rotiți ușor pe cealaltă parte. Gatiti pana la carneeste fulgi și opac până la os,6-15 minute. Folosiți un cuțit mic pentru a verifica dacă este copt; dacă alunecă ușor prin cea mai groasă parte a cărnii, peștele este gata. Dacă nu, terminați de gătit peștele pe grătar sau într-un cuptor de 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați peștele pe un platou de servire; stropiți uleiși suc de lămâie peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se ornează cu felii de var rezervate, frunze de busuioc și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista