Pește-spadă Sicilian cu legume dulci-acrișoare

Pește-spadă Sicilian cu legume dulci-acrișoare
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele-spadă Sicilian cu legume dulci-acrișoare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $9.3 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 610 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pește-spadă Sicilian cu legume dulci-acrișoare, Pește-spadă dulce-acrișor, și Gust De Vinete Dulce Și Acru Sicilian.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați feniculul și gătiți până se înmoaie ușor, 2 până la 3 minute. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul
ZahărZahăr
4
Adăugați oțetul, usturoiul și 1 cană de apă; aduceți la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul la mediu mic și fierbeți până când ceapa este fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
5
Între timp, pregătiți peștele: tocați mărunt nucile de pin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
PeștePește
6
Amestecați nucile, coaja de lămâie, pătrunjelul și sarea de mare și piperul după gust pe o tăietură. Se usucă peștele-spadă și se unge cu ulei de măsline pe ambele părți. Apăsați peștele în amestecul de nuci, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pește-spadăPește-spadă
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi. Când uleiul strălucește, așezați peștele în tigaie și gătiți, netulburat, până devine auriu pe fund, 4 până la 5 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt aurii pe cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute. Folosind clești, așezați fiecare friptură de pește-spadă pe o parte pentru a arde marginile, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la mediu scăzut. Întoarceți peștele astfel încât partea mai ușoară să fie în jos și gătiți până când este ferm la atingere, încă 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pește-spadăPește-spadă
FripturăFriptură
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
9
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Adăugați roșiile, oregano, caperele și saramura în ceapă și gătiți până când roșiile se înmoaie, 5 până la 8 minute. Condimentează cu sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CapereCapere
CeapăCeapă
SaramurăSaramură
2
Feliați peștele și împărțiți-l între farfurii. Puneți legumele și sucurile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
3
Stropiți cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista