Pește-Spadă Portugaise

Pește-Spadă Portugaise
Peștele-spadă Portugaise este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sherry, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Compania Swordfish, Pește-Spadă Spiedini, și Fettuccine Cu Pește-Spadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați peștele-spadă într-un singur strat într-un vas de copt puțin uleiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se presară sare și piper și se freacă peste tot cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, timp de 10 minute. Se amestecă roșiile, pasta de roșii, zahărul brun, sherry și vinul. Fierbeti neacoperit timp de 15 minute. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CeapăCeapă
VinVin
5
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se toarnă sosul peste peștele din vasul de copt și se împrăștie feliile de lămâie deasupra. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți doar până când peștele este gătit, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista