Pește-spadă la grătar Mean Chef cu sos de grătar

Pește-spadă la grătar Mean Chef cu sos de grătar
Peștele-spadă la grătar al bucătarului mediu cu sos de grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 76 de porții. O porție conține 28 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, catsup, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Bucătar De Hârtie # 31-Salată Caldă De Pește-Spadă, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Tropical Picant, și Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Curry De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Așezați peștele într-un singur strat într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Combinați 1/2 cană catsup, suc de lămâie, ulei, Worcestershire și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă sosul peste pește.Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră, întorcând peștele o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Scoateți peștele, rezervând sosul.Folosiți jumătate din sosul rezervat pentru periajul peștelui în timpul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Combinați jumătatea rămasă de sos cu pisica rămasă, ceapa, apa, zahărul, sosul de ardei iute și frunza de dafin.Se fierbe aproximativ 20 de minute pentru a amesteca aromele și a se îngroșa.Între timp, așezați peștele pe grătare de sârmă bine unse, articulate.(Dacă faceți grătar pește pe grătar standard, periați peștele cu ulei înainte de a găti.) Gatiti aproximativ 5 centimetri de carbuni moderat fierbinte 8 minute.Ungeți cu sos rezervat.Întoarceți și gătiți cu 7 până la 8 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Periați peștele cu mai mult sos, după cum este necesar în timpul cooking.To serviți, puneți sosul de grătar fierbinte peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții76
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista