Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsan picant de roșii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 372 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, Avocado la grătar cu salsa picantă de roșii, și Bas la grătar cu Salsa de roșii verzi și pepene verde.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.