Pește-spadă la grătar cu gust de susan-Scallion

Pește-spadă la grătar cu gust de susan-Scallion
Peștele-spadă la grătar cu gust de susan-Scallion este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de susan, usturoi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon cu gust de Scallion, Pește-spadă cu gust de măsline, Pinenut și pătrunjel, și Pește-Spadă Cu Măsline, Nuci De Pin Și Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cărbuni pentru grătar sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
Combinați toate ingredientele (prin sare, după gust) într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă. Nu exagerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Clătiți fripturile de pește-spadă și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, zahărul și uleiul. Frecați peștele cu sare și piper și periați cu amestecul de soia. Grătiți sau prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BatetiBateti
BolBol
4
Servește cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista