Pește-spadă cu ceapă dulce și prune roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă cu ceapă dulce și prune roșii. Această rețetă servește 4 și costă 4,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 477 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de căței de usturoi, pește-spadă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pește-spadă la grătar cu struguri saut și ceapă dulce, Ceapă Roșie Murată, și Carne de vită gătită cu morcovi, ceapă și prune uscate.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mare.
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul, oțetul și mierea și gătiți până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 10 minute.
Adăugați prunele în tigaie, acoperiți și gătiți până când prunele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Aruncați crenguțele de rozmarin.
Între timp, periați peștele-spadă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți peștele până când este doar gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Puneți ceapa și prunele pe un platou, acoperiți cu peștele-spadă și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio