Pește Roșu Prăjit

Pește Roșu Prăjit
Peștele roșu prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 440 calorii, 46G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de boia de ardei, masa harina, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pește Roșu Prăjit, Peștele prăjit al mamei, și Pește Prăjit Întreg.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mediu adăugați suficient ulei de canola încât peștele să fie scufundat cu 1 inch de ulei și încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Tăiați 3 felii în carnea peștelui, la o distanță de aproximativ 2 inci sau la o distanță egală între cap și coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Țineți peștele de coadă și deschideți tăieturile complet și condimentați cu sare, piper, boia și chimen. Repetați cu cealaltă parte a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
ChimenChimen
PeștePește
SareSare
4
Se amestecă făina și amidonul de porumb, peștele dragat din belșug, cu excepția cozii. Folosind clești, așezați peștele, capul mai întâi în ulei, asigurându-vă că peștele rămâne în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Gatiti timp de 10 minute sau pana cand pestele este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista