Pește pictat cu rom și piper cu Habanero-Mango Mojo

Rom-și-piper pește pictat cu Habanero-Mango Mojo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 441 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ROM, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Habanero-Mango Mojo, Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de mango Habanero, și Seviche de Camarones cu Mango și Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați boabe de piper și cuișoare și gătiți 1 minut.
Așezați amestecul de condimente într-o mașină de tocat condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Puneți amestecul de piper într-o cratiță.
Adăugați rom și următoarele 4 ingrediente (ROM prin suc de lămâie); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 25 de minute sau până se reduce la 1/2 cană. Se strecoară ardeiul "vopsea" printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Wrap mâner de tigaie cu folie; ulei de căldură în tigaie până la cald.
Perie vopsea piper peste o parte de pește.
Așezați peștele, vopsiți cu fața în jos, în tigaie; sotati 3 minute sau până se rumenesc. Întoarceți peștele; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți 7 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Serviți fileuri cu Mojo Habanero-Mango și Salsa de fasole și fructe negre; garnisiți fileurile cu pene de var, dacă doriți.
Notă: vopseaua cu piper poate fi refrigerată până la o lună.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.