Pește la cuptor cu cartofi prăjiți, roșii și sos Salmoriglio
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele la cuptor cu cartofi prăjiți, roșii și sos Salmoriglio ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 332 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,01 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, cartofi, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Pește marinat cu sos Salmoriglio, Pește prăjit cu Charmoula, roșii și cartofi, și Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați cartofii, feniculul feliat, 2 lingurițe de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un vas de copt de 13 x 9 inci; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați semințe de fenicul și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, vin, 4 linguri pătrunjel, coajă de portocală, oregano și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura;fierbeți 8 minute.
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Presărați fileurile cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aranjați fileurile peste amestecul de cartofi; întindeți amestecul de roșii peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se presară cu 2 linguri de pătrunjel; garnisiți cu fâșii de coajă de lămâie, dacă doriți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.