Pește De Stâncă Pacific Prăjit În Tigaie Cu Roșii Proaspete, Capere Și Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pacific Rockfish prăjit cu roșii proaspete, capere și usturoi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $5.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă de pe blogul Divas Intern are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capere, nimic nu gătește mai repede decât peștele într - o tigaie sote-vorbim sub zece minute. și puține lucruri sunt mai sănătoase decât peștele plin de proteine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Paste cu spanac proaspăt, roșii și usturoi prăjit, Paste cu roșii proaspete, busuioc și usturoi prăjit, și Spaghettini cu roșii prăjite, busuioc proaspăt și pesmet de usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Nimic nu gătește mai repede decât peștele într - o tigaie sote-vorbim sub zece minute. Și puține lucruri sunt mai sănătoase decât peștele proaspăt plin de proteine, acizi grași omega-3 și alți nutrienți.Și mai bine, acoperiți peștele cu un amestec de roșii proaspete, capere și usturoi, toate înăbușite în suc de lămâie și ulei de măsline. Și aveți rețeta simplă de cină de astăzi! Când am făcut acest fel de mâncare, am folosit o bucată minunată de Pacific Rockfish, dar Red Snapper ar fi o înlocuire excelentă. Bucurați-vă!Pește De Stâncă Pacific Prăjit În Tigaie Cu Roșii Proaspete, Capere Și Usturoi
Ingrediente2 4 uncii Pacific Rockfish sau File de Snapper Roșu2 linguri ulei de semințe de struguri sau canola 2 roșii, tocate1 cățel de usturoi, curățat și tocat1 linguriță capere1 lingură ulei de măsline1 lingură suc proaspăt de lămâie1 linguriță cimbru proaspăt sau busuioc proaspătsare și piper
Pentru a găti peștele, clătiți fileurile cu apă rece și uscați-le. Apoi, presărați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Încălziți uleiul de struguri sau de canola într-o tigaie sotată la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați fileurile și gătiți rapid pe fiecare parte, până când sunt fierte.
Se ia de pe foc.Între timp, așezați roșiile, usturoiul, caperele, uleiul de măsline și sucul de lămâie într-un castron și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și pepper.To farfurie, așezați o bucată de pește pe o farfurie și acoperiți cu o porție îngrămădită din amestecul de roșii-caper-usturoi. Bucurați-vă!Sursă de Ingredientepacific rockfish, capere organice, usturoi organic, cimbru organic și lămâi organice din alimente integrale
Pentru acest fel de mâncare, aș recomanda un Chardonnay California crocant, citric, cum ar fi Windy Oaks. Sau, dacă vinul roșu se potrivește gusturilor dvs., încercați un Pinot noir din California în stil Burgundian de la un producător precum Windy Oaks sau Anthill Farms.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.