Pește cu sparanghel

Pește cu sparanghel
Coacerea cu pește cu sparanghel este o rețetă pescatariană cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Pentru 5,56 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți lapte, piper, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Molee ușoară de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , pește în stil Hunan și fileuri de pește guacamole cu coroană crocantă .

Instrucțiuni

1
Puneți sparanghelul într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți și puneți într-un liter de 1 liter. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu pește; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Intr-o cratita mica, caliti ceapa in 1 lingura de unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Topiți untul rămas; se amestecă biscuiții și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Se presară peste sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
8
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când firimiturile sunt aurii și peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista