Pește cu sos Tahini

Pește cu sos Tahini
Peștele cu sos Tahini este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. O porție conține 286 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți fileuri de somn, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până tahini ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Tahini ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Rețete similare includ Pachete de pește la cuptor cu sos de lămâie-tahini, Pește întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura, și Pește la cuptor cu sos Tahini și nuci de pin prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt și aranjați somnul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele fulgi ușor cu o furculiță, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, amestecați împreună tahini, usturoi, apă și suc de lămâie; condimentează cu sare. Odată ce peștele este gata, tăiați-l în cuburi de 1 inch și turnați sosul tahini deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
TahiniTahini
SosSos
ApăApă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se presară pătrunjel pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista