Pește Bombay aburit în frunze de banană

Pește Bombay aburit în frunze de banană
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Peștele Bombay aburit în frunze de banană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 123 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de smog elvețian, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește aburit în frunze de banană, Somn aburit în frunze de banană, și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul și, purtând mănuși de protecție, se toacă serranos. Într-un blender pur și toate ingredientele sosului până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Dacă folosiți frunze de banană, tăiați coastele și într-un castron mare cu apă fierbinte înmuiați frunzele 1 minut pentru a le împiedica să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați șase pătrate de 8 inci din frunze. Pe o suprafață de lucru aranjați 1 frunză pătrată și uscați-o.
4
Răspândiți 1 linguriță de sos de plante în mijlocul pătratului până la lungimea egală a unei bucăți de pește și aranjați bucata, cu pielea în jos, pe Sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
5
Intinde 1 lingura sos peste bucata. Îndoiți marginile superioare și inferioare ale frunzei peste bucată și pliați părțile laterale ale frunzei peste bucată, închizând-o. Aranjați pachetul, laturile cusăturii în jos, într-un abur de bambus sau pe un suport mare pentru aburi. Faceți încă 5 pachete în același mod și aranjați-le în abur sau pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Pachete de aburi peste apă clocotită, acoperite, până când peștele este doar gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
7
Serviți peștele imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista