Petite Ananas Prăjituri De Nucă De Cocos

Petite Ananas Prăjituri De Nucă De Cocos
Petite ananas nucă de cocos prăjituri necesită în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 547 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, zahăr de cofetari, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un desert accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Petite Mocha Prăjituri, Prăjituri individuale cu nucă de cocos și ananas cu susul în jos, și Prăjituri cu creveți de nucă de cocos cu salsa de ananas Mango.

Instrucțiuni

1
Tăiați tortul orizontal în două straturi.
2
Așezați stratul inferior pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Combinați conservele de ananas și extractul; puneți deoparte 3 linguri pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De AnanasConserve De Ananas
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
4
Întindeți ananasul rămas peste un strat. Se acoperă cu stratul de tort rămas; tăiați tortul în 9 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și amestecul de ananas rezervat; pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Răspândiți peste partea superioară și laturile fiecărui pătrat. Apăsați nuca de cocos în partea superioară și laterală. Se da la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu nucă de cocos funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista