Petardele lui Caroline

Petardele lui Caroline
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă petardele lui Caroline. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 212 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Magia afinelor lui Caroline, Barcile de busuioc ale Carolinei, și Salata de morcovi Caroline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu ceară sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Topiți coaja de migdale în vârful unui cazan dublu peste doar-abia fierbând apă, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Amestecați gustările cu aromă de brânză în coaja de migdale topite până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Întindeți amestecul pe foaia de copt pregătită într-un strat uniform. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Tăiați în pătrate de 1 1/2 inch.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista