Pesto Verde Muștar Picant
Pesto verde muștar picant ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 94 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, usturoi, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Minestrone Succotash Cu Verde Muștar Și Miso Pesto, Pesto verde muștar și sandvișuri cu ou deschis, și Pesto de usturoi verde muștar și prăjit cu brânză Pecorino-romano.
Instrucțiuni
Aruncați nuci pecan, semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui într-un castron și acoperiți-le cu 2 inci cu apă caldă. Lăsați-le să se înmoaie timp de 4 până la 6 ore, scurgeți și clătiți bine. Dacă sunteți într-o legătură, puteți înlocui nuci și semințe încolțite sau prăjite.
Așezați nuci pecan înmuiate, semințe de dovleac și floarea soarelui și usturoi în robotul de bucătărie. Pulsează de 3 până la 4 ori până când se combină. Aruncați verdeață de muștar și sare de mare și pulsați câteva secunde.Porniți robotul de bucătărie și stropiți încet uleiul de măsline în semințe și verdeață până când formează o pastă netedă și uniformă.
Se servește imediat sau se transferă în borcane de zidărie, se acoperă cu ulei de măsline suplimentar și se dă la frigider până la o lună.