Pesto Cartofi Zdrobiți
Nevoie de o condiment fără gluten? Cartofii zdrobiți Pesto ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Un amestec de parmezan, usturoi, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Încercați Pesto de fasole zdrobită, Cartofii zdrobiți ai bunicii, și Cartofi De Moștenire Zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Puneți pătrunjelul și busuiocul într-o strecurătoare cu plasă fină și scufundați-vă în apa clocotită, împingând frunzele în jos în apă și amestecând astfel încât să se gătească uniform timp de aproximativ 15 secunde.
Scoateți și plonjați direct în apă cu gheață.
Se scurge imediat, se strecoară uscat și se toacă aproximativ.
Într-un blender, curățați ierburile cu uleiul, 1 lingură de nuci de pin, usturoi, sare și piper. Când este bine amestecat, adăugați brânza și pulsați scurt doar pentru a amesteca.
Transferați într-un castron și reglați condimentul.
Într-o oală mare umplută la jumătate cu apă rece sărată adăugați cartofii. Aduceți cartofii la fiert și fierbeți până când un cuțit mic poate străpunge Centrul fără rezistență.
Scurgeți cartofii printr-o strecurătoare.
Într-un bol mare de amestecare nereactiv adăugați cartofi și zdrobiți ușor cu o furculiță, adăugați pesto și nuci de pin rămase și amestecați pentru a acoperi uniform cartofii zdrobiți. Verificați condimentele, serviți și bucurați-vă.