Pere Pocate cu vanilie cu sos de vanilie

Pere Pocate cu vanilie cu sos de vanilie
Perele Pocate de vanilie cu sos de vanilie necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vin, iaurt de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie, Vanilie Flambeed - pere braconate cu sos de caise, și Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie.

Instrucțiuni

1
Amestecați vinul, zahărul, fasolea de vanilie și semințele și 3 căni de apă într-o tigaie suficient de mare pentru a ține perele în picioare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Reduceți căldura la minim, adăugați pere, acoperiți cu pergament și fierbeți până când perele sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Scoateți perele într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Îndepărtați fasolea de vanilie. Ridicați căldura la mare; fierbeți lichidul de braconaj până se reduce la 1 1/2 căni, 35 de minute. Acoperiți și răciți perele și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Bateți iaurtul și siropul împreună. Puneți sosul pe farfurii de servire; așezați pere în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista