Pere Pocate cu vanilie cu sos de vanilie
Perele Pocate de vanilie cu sos de vanilie necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vin, iaurt de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie, Vanilie Flambeed - pere braconate cu sos de caise, și Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie.
Instrucțiuni
Amestecați vinul, zahărul, fasolea de vanilie și semințele și 3 căni de apă într-o tigaie suficient de mare pentru a ține perele în picioare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Reduceți căldura la minim, adăugați pere, acoperiți cu pergament și fierbeți până când perele sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Scoateți perele într-un castron; pus deoparte.
Îndepărtați fasolea de vanilie. Ridicați căldura la mare; fierbeți lichidul de braconaj până se reduce la 1 1/2 căni, 35 de minute. Acoperiți și răciți perele și siropul.
Bateți iaurtul și siropul împreună. Puneți sosul pe farfurii de servire; așezați pere în centrul fiecăruia.