Pere Gingered în suc de fructe ghindă
Pere Gingered în Acorn Squash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 350 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Gingered Acorn Suc De Fructe Supa, Suc de fructe Gingered și pere, și Squash ghindă umplute cu Quinoa, pere și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o tăietură mică în fiecare dovlecel; cuptor cu microunde la 1 până la 2 minute pentru a ușura înjumătățirea dovlecelului.
Tăiați dovlecelul pe jumătate transversal; îndepărtați și aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în sus, într-un vas de copt de 13" x 9" x 2".
Combinați pere, zahăr brun, ghimbir, unt și, dacă doriți, lichior; lingură uniform în jumătăți de dovlecei.
Adăugați apă clocotită la o adâncime de 1/2 " în farfurie. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Transferați dovlecelul într-un vas de servire; se presară cu alune prăjite.
*Pentru a îndepărta pielea de alune, gătiți alunele cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu în apă clocotită timp de 30 până la 45 de secunde.
Scurgeți nucile; frecați cu prosopul de vase (piei se desprind imediat). Uscați înainte de prăjire.