Pere cu ghimbir gătite lent

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete sudice în cutia ta de rețete, pere cu ghimbir gătite lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 360 de calorii . Pentru 1,44 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Merge bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, nuci pecan, unt și ghimbir cristalizat. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute . Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Friptura de vită cu ghimbir , sosul de mere gătit lent și carnea de vită conservată în saramură cu varză gătită lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați ghimbirul, zahărul brun, nucile pecan și coaja de lămâie. Folosind o spatulă pentru pepeni sau o lingură cu mâner lung, scoateți miezul perelor până la o distanță de 6 mm de fund. Puneți amestecul de ghimbir în centrul fiecăreia.
Puneți perele în poziție verticală într-un slow cooker de 5 litri. Presărați unt pe fiecare. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când se înmoaie.
Se servește cu înghețată și topping de caramel, dacă se dorește.