Peppery Hush Puppies

Peppery Hush Puppies
Peppery Hush Puppies ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ardei jalapeno, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de excelent. Peppery Hush Puppies, Hush Puppies, și Hush Puppies sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, amestecul de clătite, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți oul, zeama, uleiul, jalapenos, ceapa și sosul de piper. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Sos FierbinteSos Fierbinte
Amestec De ClătiteAmestec De Clătite
Lapte BătutLapte Bătut
Ardei IuteArdei Iute
Făină De PorumbFăină De Porumb
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză cu grăsimi adânci, încălziți uleiul la 375 de calorii. Picătură aluat de linguri rotunjite în ulei. Se prăjesc 3-4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Hush Puppies funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Cline Big Break Zinfandel cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Cline Mare Pauză Zinfandel
Cline Mare Pauză Zinfandel
Big Break Vineyard, numit după Big Break Road, care se află lângă bloc, a produs în mod tradițional unul dintre cele mai puternice și individuale loturi de Zinfandel. Un maturator timpuriu, Big Break Zinfandel este an de an printre primele loturi de struguri pe care le culegem. Combinația de soluri extrem de nisipoase, bine drenate; agricultură uscată; viță de vie veche de un secol, antrenată de cap și banda unică de aer de răcire din râurile San Joaquin și Sacramento care favorizează cele mai bune locuri de viță de vie Oakleys creează o sinergie de elemente care este ideală pentru coacerea Zinfandelului și exprimarea caracterului complet al fructelor. De fapt, acest bloc este situat la doar câteva sute de metri de malul râului San Joaquin.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista