Pepite De Pui Cu Cartofi Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pepite de pui cu cartofi dulci. Această rețetă face 4 porții cu 205 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, stilați pesmet panko, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pepite de somon cu chipsuri de cartofi dulci, Pepite De Cartofi Dulci Cu Sos De Scufundare Cu Cidru De Mere, și Nuggets de pui și cartofi prăjiți dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
În cratița de 2 litri, puneți cartofii dulci și suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; se fierbe descoperit aproximativ 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor. În robotul de bucătărie, procesați cartofii dulci până la piure.
În castron mediu, bateți oul și 1 cană de piure de cartofi dulci. (Puneți la frigider orice piure rămas pentru utilizare ulterioară.) Într-un alt bol, amestecați firimiturile de pâine și brânza. Înmuiați bucățile de pui în amestec de ouă, apoi în amestec de firimituri.
Coaceți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată la jumătatea timpului de coacere sau până când acoperirea este maro aurie și puiul nu mai este roz în centru.