Pepite De Fazan

Pepite De Fazan
Pepite de fazan necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 724 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită biscuiți rotunzi, lapte, făină și carne. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum să gătești fazan: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan Cu Bruschetta, și Fazanul La Russe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o friteuză pentru 375 până la 400 de grade F (190 până la 200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
2
Presărați carnea de fazan cu fragezitor de carne și bateți ușor cu un ciocan pentru a face toate bucățile uniforme și de aceeași grosime. Folosind un castron mediu, combinați făina, sarea condimentată, piperul, fulgii de cartofi și firimiturile de cracker zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Fulgi De Cartofi InstantFulgi De Cartofi Instant
Sare CondimentatăSare Condimentată
FazanFazan
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
BolBol
3
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mediu separat, combinați oul și laptele și bateți până se omogenizează. Înmuiați fâșiile de carne de fazan în amestecul de ouă, apoi dragați fiecare fâșie în amestecul de făină. Se acoperă bine și bine și se întinde pe o farfurie, astfel încât benzile să poată fi transferate cu ușurință în friteuza adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
LapteLapte
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
BatetiBateti
BolBol
5
Așezați benzile într-o friteuză setată la 375 până la 400 de grade F (190 până la 200 de grade C) până se rumenesc. (Notă: puteți, de asemenea, să le prăjiți într-o tigaie la foc mediu până la mare, cu 1 cană de ulei pentru prăjit, dar poate fi necesar să le răsturnați dacă nu sunt scufundate în ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
TigaieTigaie

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru pepite de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista