Penne la cuptor cu fenicul
Penne coapte cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 830 calorii, 35g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, bulb de fenicul, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Fenicul, Pean Verde Și Penne De Homar, Gratin Penne cu cârnați, fenicul și ciuperci, și Pui cu sos de fenicul-smântână și Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 45
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, 2 până la 3 minute.
Se toarnă grăsimea, lăsând aproximativ 1 lingură în tigaie.
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți până când feniculul este moale, aproximativ 5 minute. Zdrobiți roșiile în tigaie cu mâinile, apoi turnați sucurile din cutie și aduceți la foc mic. Umpleți cutia goală cu 1/2 cană de apă clocotită și adăugați la sos. Amestecați smântâna și fierbeți în timp ce gătiți pastele.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente.
Se scurge și se adaugă la sos. Se amestecă busuiocul și 1/2 cană parmezan.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, condimentați cu sare și aruncați.
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Puneți pastele, mozzarella, fontina și restul de 1/2 cană parmezan în vas, alternând pastele și brânza.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos