Penne coapte cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 830 calorii, 35g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, bulb de fenicul, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Fenicul, Pean Verde Și Penne De Homar, Gratin Penne cu cârnați, fenicul și ciuperci, și Pui cu sos de fenicul-smântână și Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând, până când grăsimea se face, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Se toarnă grăsimea, lăsând aproximativ 1 lingură în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți până când feniculul este moale, aproximativ 5 minute. Zdrobiți roșiile în tigaie cu mâinile, apoi turnați sucurile din cutie și aduceți la foc mic. Umpleți cutia goală cu 1/2 cană de apă clocotită și adăugați la sos. Amestecați smântâna și fierbeți în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se scurge și se adaugă la sos. Se amestecă busuiocul și 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, condimentați cu sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Puneți pastele, mozzarella, fontina și restul de 1/2 cană parmezan în vas, alternând pastele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Fontina
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
13
Coaceți, neacoperit, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute.