Penne cu sparanghel, spanac și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu sparanghel, spanac și slănină. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză parmezană preshredded, frunze de spanac pentru bebeluși, paste penne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Penne cu Radicchio, spanac și slănină, Penne la cuptor cu spanac, ardei prăjiți și slănină, și Quiche De Sparanghel, Spanac Și Slănină, Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; sotati 1 minut.
Adăugați sparanghel și bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Adăugați paste, spanac, 1/4 cană de brânză și piper la tigaie; aruncați bine.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză și slănină.