Penne cu sparanghel, salvie și mazăre
Penne cu sparanghel, salvie și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 551 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, penne, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu sparanghel, salvie și mazăre, Penne Cu Sparanghel, Salvie Și Mazăre, și Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați penne și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt al dente.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și sparanghelul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când usturoiul este parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul și fierbeți la foc mare până se reduce la jumătate și sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea și smântâna în tigaie și fierbeți la foc mare până când sosul s-a îngroșat, 3 minute. Se amestecă penne și se gătește până se încălzește.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, salvia și 1/2 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați pastele în boluri și serviți imediat, trecând brânză suplimentară la masă.