Penne cu sos Pesto cremos

Penne cu sos Pesto cremos
Penne cu sos Pesto cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 466 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați pesto, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Paste Penne De Pui Cu Pesto Cremos Cu O Singură Oală, Cremă de pui Pesto Penne cu Broccoli, și Cremă Pesto Penne cu panglici de legume.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca usor ferme, aproximativ 11 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați broccoli, sparanghel, ciuperci, ceapă, usturoi și 1/2 cană nuci de pin până când broccoli și sparanghelul sunt fragede, aproximativ 8 minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu și amestecați făina și 1 linguriță de sare până se omogenizează. Se amestecă încet laptele până se combină bine, se aduce la foc mic și se reduce focul la mediu-scăzut. Se fierbe sosul, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți sosul de pe foc și bateți în pesto pregătit. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă sosul pesto în tigaie cu amestec de broccoli; amestecați ușor pastele penne până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se presară cu 1 lingură de nuci de pin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista