Penne cu lămâie și legume rădăcinoase
Penne cu lămâie și legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Penne Cu Lămâie Și Legume Rădăcinoase, Pui de lămâie-ghimbir cu legume rădăcinoase prăjite, și Penne cu pui la grătar și legume într-un sos de vin alb cu unt de lămâie.
Instrucțiuni
Se încălzește uleiul de măsline extra-virgin în nonstickskillet mare la foc mediu.
Adăugați legume rădăcinoase sortate; se presară sare șipiper. Saut 9 minute. Folosind usturoipresa, stoarce în usturoi.
Adăugați țelină feliatătulpini. Saut legume cu 1 minut mai mult.
Adăugați 1 cană de apă. Acoperiți și fierbeți până lalegumele sunt fragede, amestecând ocazional,12 până la 15 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere cu apă sărată până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Adăugați paste la legume în tigaie.
Adăugați 3/4 cană de lichid de gătit rezervat, parmezan ras fin, coajă de lămâie rasă fin, nucșoară măcinată și 4 linguri de frunze de țelină tocate. Tossuntil încălzit și straturi de sos paste, adăugând mai mult lichid de gătit dacă pastele sunt uscate, aproximativ 2 minute. Condimentați pastele după gust cusare și piper.
Transferați pastele în boluri; se presară cu restul de 2 lingurifrunze de țelină tocate.