Penne cu lămâie și legume rădăcinoase

Penne cu lămâie și legume rădăcinoase
Penne cu lămâie și legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Penne Cu Lămâie Și Legume Rădăcinoase, Pui de lămâie-ghimbir cu legume rădăcinoase prăjite, și Penne cu pui la grătar și legume într-un sos de vin alb cu unt de lămâie.

Instrucțiuni

1
Se încălzește uleiul de măsline extra-virgin în nonstickskillet mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
2
Adăugați legume rădăcinoase sortate; se presară sare șipiper. Saut 9 minute. Folosind usturoipresa, stoarce în usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
SareSare
3
Adăugați țelină feliatătulpini. Saut legume cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Adăugați 1 cană de apă. Acoperiți și fierbeți până lalegumele sunt fragede, amestecând ocazional,12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere cu apă sărată până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
7
Adăugați paste la legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 3/4 cană de lichid de gătit rezervat, parmezan ras fin, coajă de lămâie rasă fin, nucșoară măcinată și 4 linguri de frunze de țelină tocate. Tossuntil încălzit și straturi de sos paste, adăugând mai mult lichid de gătit dacă pastele sunt uscate, aproximativ 2 minute. Condimentați pastele după gust cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Frunze De țelinăFrunze De țelină
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
PastePaste
SosSos
9
Transferați pastele în boluri; se presară cu restul de 2 lingurifrunze de țelină tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista