Pene de salată cu pansament cremos

Pene de salată cu pansament cremos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 218 calorii. Dacă aveți la îndemână sare și piper, salată iceberg, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pene de salată Iceberg cu sos cremos de usturoi, Pene De Salată Verde Cu Sos Jalapeno Și Brânză Gorgonzola, și Pene de salată Iceberg cu pansament Thousand Island pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie rasă, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul într-un castron mic.
Adăugați 2 Linguri. apă caldă și se amestecă bine.
Adăugați maioneză și amestecați până se omogenizează. (Pansamentul se poate face cu până la 3 zile în avans; acoperiți și refrigerați.)
Aranjați pene de aisberg pe farfurii sau pe un platou de servire.
Stropiți puțin pansament peste fiecare, presărați piper, dacă doriți, și serviți.
Se servește cu pansamentul rămas.