Pene de omletă
Pene de omletă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 279 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. 149 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de muștar, roșii, slănină rashers și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pene de omletă Bacon & Brie cu salată de vară, Omletă de somon afumat cu sos de soia dulce și Sriracha și cum să ai omletă la cină, și omletă de roșii | cum se face omletă de roșii / omletă de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă fin ceapa de primăvară și se lasă deoparte. Tăiați gros cartofii (nu este nevoie să-i curățați mai întâi), apoi fierbeți într-o tigaie cu apă ușor sărată timp de 10 minute până când sunt fragede.
Între timp, tăiați slănina în bucăți cu foarfeca.
Încălziți o tigaie cu 1 linguriță de ulei, apoi amestecați slănina până devine roz.
Adăugați ceapa de primăvară în tigaie, amestecați scurt câteva secunde pentru a se înmuia ușor, apoi răsturnați slănina și ceapa într-un castron. Spălați și uscați tigaia.
Rupeți ouăle într-un bol, apoi bateți cu muștarul și puțină sare și piper. Asigurați-vă că nu obțineți nicio coajă în amestec. Dacă sunteți îngrijorat că s-ar putea, puteți sparge ouăle într-o ceașcă, pe rând, înainte de a le adăuga în castron sau puteți cere unui adult să le spargă pentru dvs.
Radeți brânza și adăugați jumătate în amestecul de ouă cu slănina gătită, ceapa și cartofii. Se amestecă ușor pentru a amesteca totul.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie; când este fierbinte, turnați amestecul, apoi amestecați de câteva ori pe măsură ce se fixează pe baza tigaiei pentru a începe să gătească.
Porniți grătarul pentru a avea timp să se încălzească. Lăsați omleta să se gătească, netulburată, la foc mic timp de aproximativ 6 minute. Între timp, tăiați roșiile în pene, împrăștiați peste omletă și presărați cu brânza rasă.
Când omleta pare așezată pe bază, dar este încă puțin ouă deasupra, puneți tigaia sub grătar pentru a găti ultimul amestec de ouă și topiți brânza. Se răcește timp de 5 minute, apoi se întoarce din tigaie.
Tăiați în pene și serviți cu ketchup, pâine prăjită, ceai și suc de portocale pentru un mic dejun delicios de familie.