Pecorino-Grisine Cu Piper Negru
Pecorino-Grisinele cu piper negru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Grisine Cu Piper Negru, Grisine Cu Piper Negru, și Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, brânza, praful de copt și piperul într-un castron mediu.
Adăugați 5 linguri de apă și ulei; se amestecă până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 4 sau 5 ori. Împărțiți aluatul în 18 porții egale, modelând fiecare porție într-o frânghie de 8 inci.
Așezați frânghiile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când fundul se rumeneste.
Scoateți din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă.