Umplutura de caise Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 139 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 65 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, caise, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Umplutură De Caise Cu Ierburi, Orice-friptură de caise și umplutură de pecan, și Biscuiți Pecan de caise cu unt de miere de caise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți un vas de copt de 11x14 inch și puneți-l deoparte pentru a coace umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aranjați bucățile de pâine cu aluat pe o foaie de copt. Prăjiți pâinea în cuptorul preîncălzit până când este crocantă și uscată, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Aluat
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din cuptor pentru a se răci. Creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și țelina; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă herbes de Provence și se freacă salvie, apoi se amestecă caisele. Opriți focul și lăsați amestecul să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Frecat Salvie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Aruncați pâinea prăjită și nucile pecan împreună într-un castron mare. Se amestecă amestecul de țelină, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Se amestecă în bulionul de pui, câte o cană pe rând. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(Keebler)
7
Transferați umplutura în vasul de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste, 30 până la 35 de minute.