Pecan Pie Cake I

Pecan plăcintă tort s-ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 19. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 366 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, amestec de tort cu unt pecan, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Rezervați 3/4 cană amestec de tort pentru al doilea strat. Pune deoparte.
Pentru primul strat: într-un castron mare, combinați 1/2 cană de margarină sau unt, zahăr brun, amestec de tort (minus 3/4 cană), apă, nuci pecan și 2 ouă.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 20 de minute.
Pentru al doilea strat: într-un castron mare, combinați 1/2 cană de unt sau margarină, 2 ouă, lapte, zahăr, sirop de porumb și amestec de tort rezervat de 3/4 cană.
Se amestecă bine și se toarnă peste primul strat.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C), timp de 25 până la 30 de minute.