Pecan-carne de porc incrustată cu piersici
Pecan-carne de porc incrustate cu piersici este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 483 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pecan-carne de porc incrustată cu piersici, Pecan Încrustat Halibut, și Pecan Încrustat Halibut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°
Așezați tarhonul, zahărul brun, mierea și usturoiul în recipientul procesorului alimentar; capac. Procesați până când amestecul formează o pastă groasă.
Adăugați 1 linguriță. ulei; capac. Procesați până se amestecă bine.
Se amestecă restul de 1 linguriță. ulei dacă este necesar pentru răspândirea consistenței.
Presărați sare și piper peste carnea de porc. Frecați amestecul de tarhon peste carnea de porc; rulați în nuci pecan pentru a acoperi uniform toate părțile.
Puneți ceapa și piersicile în tigaie de 13x9 inci căptușită cu folie; deasupra cu carne de porc. Acoperiți cu folie suplimentară.
Coaceți 1 oră sau până când carnea de porc este gătită, îndepărtând folia de deasupra cărnii de porc pentru ultimele 10 minute de timp de coacere.