Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., pere Belle Helene ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 2,94 USD pe porție. O porție conține 1044 calorii, 17g de proteine, și 52G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită zahăr superfin, ciocolată dulce-amăruie, smântână grea și suc de lămâie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere braconate cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Circle}, Poire Belle Helene, și Perele H Croll Martini.
Instrucțiuni
1
Curățați, înjumătățiți și miez perele și presărați peste ele sucul de lămâie pentru a le împiedica să se decoloreze. Într - o tigaie largă de mică adâncime (în care perele se vor potrivi în 1 strat-altfel gătiți-le în loturi) puneți 1 1/4 căni de apă, zahărul și fasolea de vanilie, dacă utilizați. Aduceți la fierbere, amestecând din când în când pentru a vă asigura că zahărul se dizolvă, apoi coborâți ușor focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați extractul de vanilie, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
3
Puneți perele în lichid, tăiați-le în jos și ridicați din nou focul, astfel încât siropul să fiarbă și perele să fie acoperite de acesta. Poate fi necesar să lingurați siropul. După aproximativ o jumătate de minut, reduceți focul, apoi acoperiți tigaia și fierbeți timp de 10 minute; întoarceți perele, acoperiți din nou tigaia și fierbeți încă 10 minute. Continuați braconajul până când perele sunt fierte și translucide; ar trebui să se simtă fragede (dar nu înmuiate) atunci când sunt străpunse. Este posibil să aibă nevoie de mai mult sau mai puțin timp de gătit - depinde de pere. Scoateți focul, păstrați-l acoperit și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Acum sosul de ciocolată: așezați ciocolata, ruptă în bucăți mici, într-o tigaie cu fund gros cu cafeaua și zahărul și topiți-o la foc mic, amestecând ocazional. Apoi se toarnă crema, amestecând în continuare, iar când este foarte fierbinte se toarnă într-o barcă încălzită sau într-un castron cu o ladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a servi, aranjați perele tăiate cu fața în jos pe o farfurie mare și turnați puțin sirop. (Orice sirop rămas se va păstra la frigider sau congelator și poate fi folosit pentru a turna peste mere sau alte fructe atunci când se fac plăcinte sau se sfărâmă. Puteți spăla păstaia de vanilie, ștergeți-o și puneți-o într-un recipient cu zahăr.) Oferta cu înghețată, sos și pistați, dacă este folosită, servită separat; permite clienților să se ajute singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit