Peach Cobbler

Peach Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 361 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, frișcă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați piersicile, 2/3 cană de zahăr și tapioca, coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau până la 30 de minute pentru a înmuia tapioca, amestecând de mai multe ori.
Într-un alt castron, combinați făina cu restul de 1/3 cană de zahăr, praful de copt și nucșoara. Cu un blender de patiserie sau degetele, încorporați untul în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați smântână și amestecați doar până când aluatul se ține împreună.
Într - un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri, întindeți nivelul fructelor. Folosind mâinile, zdrobiți aluatul uniform peste fructe.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când amestecul de fructe bulează în centru și toppingul este maro auriu, 50 până la 60 de minute.